Wednesday, February 11, 2009

sekitar study week

pagi-pagi, on the way to sonia for breakfast


kelihatan lembu bersama anak beranaknya keluar ambil angin pagi..


ok, jom start study!! (aishah sedang study)


view 2nd floor dr 1st floor


rak buku yang tersusun cantik...heh


ops! khusyuknya syani study! chaiyok beb!


tempat berehat kala ngantuk.. 'kopi satu, bos!'





kadang2, study kat sini petang2


atau, study kat fountain depan library..




teman aishah isi minyak motor..:p


ni CCD (cafe cik dollah)



jom tengok apa kat dalam..!~_^

kaunter


masing2 dok menghapal gak tu..nak exam la katakan..



aiskrim purple dan motor purple..



kadang2, study kat  rooftop juga..sambil tengok sunset..


d best cookies ever! (placebo untuk stay up)

atas permintaan, nah..gambar2 di bawah..:)


widat dengan aishah..syndrome setelah penat belajar..tak hirau dah tempe tgk ke tak dok posing tuh...


aishah study;sarah kacau aishah study:P


shida;jam 10.30 am sehari sebelum exam microbe..:)
k, setakat itu sahaja dulu update kali ini, alhamdulillah sudah habis theory patho, pharmac dan microbe...
masih pending: forensic (13hb 2 2009)
practical pharmacology (20hb 2 2009)
practical pathology (21hb 2 2009)
practical microbiology (22hb 2 2009)

coming up: holidays!


^_~

6 comments:

cyrah said...

lala!ches!gmabr aku ade 1 je!!n plus,biler mase aku kaco aishah!!!hsih2!!ini tidak adil!hahaha!=P

siti nurani abdullah said...

hahah..la..nk wat guane..dah mung study kat umoh..xdok r gambo byk..

cyrah said...

argh!ini tidak adil!!!mlm nih amek gmabr aku bnyak2 a!!!!heheh!=D

Najwa Aima said...

pagi2 breakfast at sonia.. :D
wpun xtinggal hostel, kedai akka sonia tetap di hati kita. bestkan.. keluar pagi2, udara sejuk... buat inspirasi cari mood untuk study.. hehe

siti nurani abdullah said...

btul3!
sandwic akka sonia pling best! xde sape dpt challenge..
hehe..(ke sebenonye malas nk wat sendiri.:p)

Lotfi Lokman a.k.a kamitaken said...

gambar last skali, cantik dan sangat meruntun hati.. ada cerita di dalamnya...