Friday, May 22, 2009

tagged dari fikah

Bismillahirrahmanirrahim



Award rules :1. Insert this badge or the pic above to inform u have been awarded.
2. Make sure u take the pic n said it is from.
3. You should tell 10 facts or hobbies about yourself.
4. You should choose
5 other bloggers (easier the ones who follow you) and tell their names in your blog5. Dont forget to go to their blog and tell them they have been tagged !!!
Awarded by:
Nur Afiqah Morshidi aka Piqah^_^

10 facts about me:
susahnya nak jawab soalan ni. kawan-kawan tolong isikan boleh?^_~
fakta eh..hurm..

1. officially anak ke-3 dari 7, unofficially anak sulung dari 5 [anak sulung lagi best ye] 
2. anak felda sejati [sayangnya pada felda tercinta..agak2 pengerusi felda maokil baca ni, kembang      hidung tak dia?^_^]
3. part time kaunselor
4. cepat kenal dan ingat nama orang, a good observer maybe
5. sukakan nature dan photography
6. suka masak dan kanak-kanak
7. digelar Nora Zain , detektif cerita zaman dahulu jika anda masih ingat lagi [mungkin sebab once tahu something, akan selidik habis-habis kut]
8. terlalu berfikiran positif [kawan saya kata bahaya juga terlalu positif ni,ye eh?]
9. prinsip dalam bershopping: membeli biarlah mengutamakan keperluan dari kehendak
10. lahirku sebagai khalifah, maka dakwah itulah jalannya, hidup dan matiku hanya keranaNya

5 person to be tagged
1.kak hani salwa
2.nurul iman
3.siti nursyahidah
4.hanum maisarah
5.yanie

fuh, siap juga..demi fikah, x housemate sorang ni, saya buat juga lah.[syahdu tak fik? ^_^]



5 comments:

venusia said...

hihi..tula cam xsangka nura nak buat gak tagged2 ni..hihi..tenkiu:)

nurani said...

xpo,utk fikah..anything for u fikah! cewah^_~

iman said...

nura, kite buat bile kite ade masa free sket eh? hehe

salam rindu dr leeds~

Nurhani Salwa Binti Jamaluddin said...

salam nura,

Maaf kak hani belum sempat lagi jawab tag ni.. Insyaallah bila lapang kak hani jawab.. jangan mare:)

nurani said...

nurhani salwa: its ok kak..saje je tu pun ha..x penting pun..bila2 akak free, jwblah ^_^